SUD DONEO ODLUKU: Severina i Igor Kojić dobili ZABRANU koja se tiče pevačicinog sina

Izvor: Story, 13.Avg.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUD DONEO ODLUKU: Severina i Igor Kojić dobili ZABRANU koja se tiče pevačicinog sina

Opštinski građanski sud u Zagebu doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju  sa društvenih mreža da izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina Kojić dobila sa partnerom Milanom Popovićem. Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja, prenosi “Blic”. Odlukom pomenutog suda, ... The post SUD DONEO ODLUKU: Severina i Igor Kojić dobili ZABRANU koja se tiče pevačicinog sina appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud zabranio Severini da objavljuje fotografije sine

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2019

Severina Kojić (47) sa svojih profila na društvenim mrežama mora da ukloni sve fotografije sina Aleksandra (7), kojeg je dobila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (54).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.