Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUD DONEO KONAČNU ODLUKU: Severina i Igor POPILI ZABRANU! Ako ne ispoštuju, moraju da PLATE OGROMNU KAZNU!

Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju da sa društvenih mreža izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina Kojić dobila sa partnerom Milanom Popovićem. Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja. Odlukom Opšteg građanskog suda u The post SUD DONEO KONAČNU ODLUKU: Severina i Igor POPILI ZABRANU! Ako ne ispoštuju, moraju da PLATE OGROMNU KAZNU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sud je doneo odluku! Severina dobila rok od osam dana!

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2019, 09:43

Opštinski građanski sud u Zagrebu je doneo odluku! Severina dobila rok od osam dana da tu odluku ispoštuje! Reč je o privremenoj meri koja važi do okončanja parnice između bivših partnera...Pevačica Severina Kojić moraće sa svojih profila na društvenim mrežama da ukloni sve fotografije sina...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.