SKANDAL U HUMSKOJ: Severina NAPUSTIO PARTIZAN i traži novac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:45

SKANDAL U HUMSKOJ: Severina NAPUSTIO PARTIZAN i traži novac!

Već viđeno?

Iz sezone u sezonu kako beogradski Partizan zaliči da je klub malo mudrijim poslovanjem i ulaganjem stao na noge, dešava se ono što je već dobro poznato. Crno-bele još uvek boli slučaj "Asano" a sada je i Ksander Severina u četvrtak napustio crno-bele bez pozdrava, uz obrazloženje da mu do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis ugovora, a njegovom agentu "komisija", odnosno nadoknada za letošnji transfer, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Telegraf.

Taj bonus je iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera.

To je na kraju dovelo do crno scenarija-igrač je u sredu normalno trenirao, bez naznaka da će bilo šta uraditi, a danas se naprosto nije pojavio na treningu, da bi posle sveopšte istrage bilo utvrđeno da je pokupio svoje stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i sam trener Igor Duljaj su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on oglušio na svaki poziv, dok se menadžer posle izvesnog vremena javio i istom pričom koju je ponavljao već mesec i po dana - dugovanje, dugovanje...

Pregovori dve strane, navodno, još uvek traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd, mada sumnju nosi činjenica da u stanu u kome je stanovao nema nijedne jedine stvari, sve je poneo sa sobom, baš kao i Takuma Asano, odnosno Fuseni Dijabate kada su posezali za istim scenarijom raskida ugovora.

Pomenutom dvojcu - Asanu i Dijabateu, uz Nemanju Jovića, koji je to učinio proteklog proleća, tako se priključio Kcander Severina, ostavljajući Duljaja i ekipu pred svršenim činom, u trenucima kada tim gostuje Radniku u Surdulici, a za samo dve nedelje Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u borbi za šampionsku titulu.

Da parafraziramo saopštenje Novog Pazara od pre dva dana: divno vreme, ptičice cvrkuću, Partizan zbog sopstvenog nemara i ne mora da traži neprijatelje, sami su sebi najveći...
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.