SEVERINU I BEBU ČUVAJU BODIGARDI!

Izvor: Kurir, 22.Feb.2012, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINU I BEBU ČUVAJU BODIGARDI!

Severinu i njenog sina Aleksandra čuva obezbeđenje. Ispred apartmana u splitskom porodilištu „Firule“ u kojem su smešteni pevačica i beba stoje tri mladića.

Sve pod kontrolom.

Severinu i njenog sina Aleksandra čuva obezbeđenje. Ispred apartmana u splitskom porodilištu „Firule“ u kojem su smešteni pevačica i beba stoje tri mladića. Dok je preksinoć trajao porođaj, jedan momak je sve vreme čuvao ulaz u porođajnu salu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Seve se porodila u ponedeljak carski rezom u 23.05, a juče u 10 sati u posetu joj je došao Milan Popović i majka Ana. Vidno raspoloženi, mahnuli su novinarima, a ekipa Kurira prva je uputila čestitke:

- Čestitamo, Milane! - dobacili smo srećnom tati.

- Hvala puno - odgovorio je kroz osmeh.

Nedugo potom stigao je i buket od pet belih ruža od petoro najboljih Severininih prijatelja.

- Mali Aleksandar Popović težak je 3,2 kilograma i dugačak 52 centimetra. Rođen je s tamnijom kosom. Severina se porodila u totalnoj anesteziji. Porođaj je trajao 40 minuta i protekao u najboljem redu. Aleksandar je smešten u istoj sobi s majkom - rekla nam je jedna od babica iz porodilišta „Firule“.

Sele se u Beograd

Kako piše Jutarnji list, Seve će sa sinom neko vreme provesti kod majke Ane u Splitu. Oko bebe će joj pomagati sestra Zdenka, a najviše pomoći očekuje od sestričine, ujedno i najbolje prijateljice, medicinske sestre Nevenke Žeravice. Posle Splita, Severina, Aleksandar i Milan će se preseliti u Beograd, navodi Jutarnji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.