Izvor: Blic, 05.Feb.2024, 23:16

SEVERININO OBRAĆANJE JAVNOSTI Sina neće da preda Popoviću, a po izlasku iz suda poručuje: "Da prodajete decu? E, NEĆETE!"

Hrvatska pevačica Severina Vučković pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog dva kaznena dela nametljivog ponašanja prema direktorki Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba - Gordani Buljan Flander.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nećete PRODAVATI DECU" Oglasila se Seve nakon SUĐENJA U ZAGREBU - 11 godina se VUCARAM PO SUDOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024

Tužilaštvo, za koje su te poruke bile uvrede i zastrašivanje s ciljem uznemiravanja, u podignutoj optužnici traži od suda da Severinu osudi na uslovnu kaznu od 10 meseci s trogodišnjom rokom doslednosti stava. Severinina tvrdnja da je poruke slala revoltirana postupanjem Klinger i Buljan Flander...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.