Nećete PRODAVATI DECU Oglasila se Seve nakon SUĐENJA U ZAGREBU - 11 godina se VUCARAM PO SUDOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:34

"Nećete PRODAVATI DECU" Oglasila se Seve nakon SUĐENJA U ZAGREBU - 11 godina se VUCARAM PO SUDOVIMA

Tužilaštvo, za koje su te poruke bile uvrede i zastrašivanje s ciljem uznemiravanja, u podignutoj optužnici traži od suda da Severinu osudi na uslovnu kaznu od 10 meseci s trogodišnjom rokom doslednosti stava. Severinina tvrdnja da je poruke slala revoltirana postupanjem Klinger i Buljan Flander u postupku koji se vodio radi odluke s kojim će roditeljem dečak živeti. Za tužilaštvo, s obzirom na sadržaj, broj i učestalost slanja, daleko prelaze granicu iskazivanja protesta i revolta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se može tolerisati u društvu.

Hrvatska pevačica Severina Vučković pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu gde će joj se suditi zbog dva kaznena dela nametljivog ponašanja prema direktorki Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba - Gordani Buljan Flander.

Postupak je pokrenut jer je utvrđeno da je pevačica obema žrtvama poslala preko 150 poruka neprimerenog spektra. Za razliku od Ljiljane Klinger, direktorke škole koju pohađa sin Severine i Milana Popovića, koja joj je na neke poruke odgovorila i ujedno preklinjala da joj ih prestane slati, Buljan Flander ostajala je uzdržana.

- Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo 9 meseci, gde me terete za "nametljivo ponašanje", a to vam je kazneno delo. Istovremeno, ja vodim borbu za starateljstvo 11 godina - i tu nema žurnosti i efikasnosti.

A post shared by Severina (@severina)

- Ja očito nisam našla svoju "Radost" da rešava moje probleme, a kažu da sam "Lepa". Ja tako "lepa i moćna", vucaram se po sudovima 11 godina. I sistem baš briga. Naše dete nije jedino - ovo je problem celog sistema. P.S. Nikad ne bih išla u kafić gde "Radosti" obitavaju, mesta gde se petlja i vrti s lovom... Al' da prodajete decu? E, nećete!" - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.