Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50.000 MAKEDONACA

Koliko je Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njenom koncert u Strumici stigao celi vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevim. Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde. Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposjećeniju letnju The post SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50.000 MAKEDONACA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50.000 MAKEDONACA

Izvor: Svet, 21.Avg.2019

Koliko je Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njenom koncert u Strumici stigao celi vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevim.. . Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde. Upravo tim koncertom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.