SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50.000 MAKEDONACA

Izvor: Svet, 21.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50.000 MAKEDONACA

Koliko je Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njenom koncert u Strumici stigao celi vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevim.

Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde. Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposjećeniju letnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << turneju – svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone.

Sledeći Severinin koncert bit će u Leskovcu krajem ovog meseca, a potom sledi turneja po Nemačkoj i Skandinaviji u septembru.

Ovi uspešni koncerti odličan su uvod u zimsku turneju, koju Severina planira po svim Arenama u regiji, a koja će, prema najavama, uključivati najveću i najbolju produkciju, čak i bolju od turneje ”Dobrodošao u klub”, koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skoplju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu videlo preko 250 hiljada ljudi.
 

promoVacev Gjorgji/promo
The post SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50.000 MAKEDONACA appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50 000 MAKEDONACA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019

Uskoro i u Srbiji!..Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde...Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposjećeniju letnju turneju - svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.