SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50 000 MAKEDONACA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50 000 MAKEDONACA

Uskoro i u Srbiji!

Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde.

Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposjećeniju letnju turneju - svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone.

Sledeći Severinin koncert bit će u Leskovcu krajem ovog meseca, a potom sledi turneja po Nemačkoj i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Skandinaviji u septembru.

Ovi uspešni koncerti odličan su uvod u zimsku turneju, koju Severina planira po svim Arenama u regiji, a koja će, prema najavama, uključivati najveću i najbolju produkciju, čak i bolju od turneje ''Dobrodošao u klub'', koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skopju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu videlo preko 250 hiljada ljudi.

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Severina,   Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.