SEVERINA SE TAJNO UDALA PO SRPSKIM OBIČAJIMA!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA SE TAJNO UDALA PO SRPSKIM OBIČAJIMA!

Sada je jasno zašto Severina izbegava da konkretno odgovori na pitanje kad će njena i Milanova svadba - kako stvari stoje, njih dvoje već su se venčali! Po srpski! Oboje na desnom domalom prstu nose burme! Prave-pravcate. Zlatne, identične, na ...

Dva prstena, dva svedoka...

Sada je jasno zašto Severina izbegava da konkretno odgovori na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kad će njena i Milanova svadba - kako stvari stoje, njih dvoje već su se venčali! Po srpski! Oboje na desnom domalom prstu nose burme! Prave-pravcate. Zlatne, identične, na suprotnoj ruci od one na koju ih stavljaju katolici.

Vereničko prstenje nije, jer ko god se u životu verio, zna tu razliku. I muškarci nikad nakitom ne otkrivaju da su vereni. To pokažu tek kad se ožene. Mada, i tad se nemali broj njih vadi kako im burma smeta dok rade svoje teške poslove, pa je maltene već posle prve bračne noći skinu.

Milanova majka Radojka nema pojma da li joj je Seve i zvanično postala snajka.

- Ne znam da li je bilo venčanja. Mene nisu zvali na slavlje. Poslednji put sam ih videla pre mesec dana, ali tada nisam obraćala pažnju na prstenje. Šta danas znače te burme? Nose ih i oni što su venčani i oni što nisu - rekla je ona za Puls.

Podsetimo da je Severina u svojoj novoj pesmi „Grad bez ljudi“ zapevala na srpskom. Istina, kratko, ali dovoljno da rasplamsa prepucavanje na internetu.

D. IVANOVIĆ

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina se tajno udala po srpskim običajima?

Izvor: S media, 25.Nov.2011

Sada je jasno zašto Severina izbegava da konkretno odgovori na pitanje kad će njena i Milanova svadba - kako stvari stoje, njih dvoje već su se venčali! I to po srpskim običajima, jer oboje na desnom domalom prstu nose burme! Zlatne, identične, na suprotnoj ruci od one na koju ih stavljaju katolici.

Nastavak na S media...

Trač ili istina: Severina se tajno udala po srpskim običajima

Izvor: CrveniTepih.com, 25.Nov.2011

Sada je jasno zašto Severina izbegava da konkretno odgovori na pitanje kad će njena i Milanova svadba - kako stvari stoje, njih dvoje već su se venčali! Po srpski! Oboje na desnom domalom prstu nose burme! Prave-pravcate. Zlatne, identične, na suprotnoj ruci od one na koju ih stavljaju katolici....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Da li je bilo ili ne svadbe?

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2011

Da li vereničko prstenje obavezno znači i "da" pred oltarom ili matičarem. Severina izbegava da konkretno odgovori na pitanje kad će njena i Milanova svadba, a kako stvari stoje, njih dvoje već su se venčali i ti po srpski, tvrde mediji. ..Oboje na desnom domalom prstu nose burme! Prave-pravcate....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.