SCANDAL! na licu mesta: Zvanice stižu na svadbu godine Severine i Igora, tu je i sin Aleksandar, Keba izbegao da odgovori zašto nema Nataše

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Zvanice stižu na svadbu godine Severine i Igora, tu je i sin Aleksandar, Keba izbegao da odgovori zašto nema Nataše

Polako se zvanice okupljaju za venčanje i svadbu godine Severine Vučković i Igora Kojića, koje će se održati u hali Genex Impuls.

Upravo je počeo i koktel u hotelu Crowne plaza, goste zabavlja “Magla bend“, a mladenci i njihovi ljudi ogradili su fotoreportere ispred Genex hale kako ne bi mogli ništa da uslikaju.

Polako pristižu i zvanice, gosti iz Hrvatske, i lagano se spuštaju u restoran odakle će se svi oko 18.30 prebaciti u Genex >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Impuls Hall na venčanje i svadbeno veselje.

Na svadbu je upravo stigao i sin Severine i Milana Popovića, Aleksandra Popovića, a njega su doveli dadilja i pevačicin PR menadžer. Iako se otac dečaka bunio da ga majka dovede na svadbu, pevačica je ipak uradila po svome.

Mladoženjin kum, Boris Đikanović, spreman je za svečani čin.

Aco Pejović stigao je u pratnji supruge Biljane.

Aca Lukas i Sonja stigli su u društvu Žike Jakšića i njegove supruge Dajane.

Severinino i Igorovo venčanje nikako ne želi da propusti ni porodica Baneta Obradovića, trostruki kumovi Dragana Kojića Kebe. Naime, on je venčao Jovanu i Baneta, a nakon toga i krstio njihova dva sina Vanju i Luku.

Na venčanje godine upravo su stigli i Melina i Haris Džinović, Đani sa suprugom, Zlata Petrović, Mitar Mirić, Aleksandra Prijović, Marina Tucaković, Damir Handanović, kao i političari Mlađan Dinkić i Velja Ilić.

Šaban Šaulić na venčanje je došao sa svojom suprugom Gordanom.

“Želim joj uspešniji brak nego prošli, da se samo vole”, poručio je Šaban Severini, a Goca Šaulić je raspoloženo dodala:

“Ne, neka ima puno razmevanja, kao ja za tebe!”

Na svadbu upravo kreću i Jovana i Željko Joksimović.

Filip Aspirinac, na večerašnje slavlje došao je sam. Novinari su ga odmah upitali gde mu je Ana Bebić, a on je rekao:

“Radi!”

Na dodatno pitanje novinara da li je to izgovor, Filip je odgovorio samo sa:

“Doviđenja.”

Na večanje je upravo došla i Severinina najbolja drugarica Iva, koja je vidno uzbuđena izjavila:

“Volimo se godinama unazad i jako sam uzbuđena zbog njenog venčanja.”

Oni koji nisu mogli da stignu poslali su poklone. Tako je izvezna Danijela poslala ovu korpu mladi.

Severini svekar i svekrva, Draga Kojić Keba i njegova supruga Olja pojavili su se negde oko 15 časova na ulazu u hotel Crowne plaza, a stigli su i  i Jovana i Željko Joksimović sa sinom Kostom. Oni su došli na ručak s prijateljima iz Hrvatske, pa će uskoro i otići iz hotela ali će se vratiti kasnije na svadbu.

Keba je. očekivano, izbegao odgovor zašto na venčanju nema njegove ćerke Nataše...

Svadbi će prisustvovati oko 600 zvanica, među kojima su Lepa Brena sa porodicom, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Dara Bubamara, Rada Manojlović, Ana Nikolić, braća Matić, Aca Lukas, Haris i Melina Džinović, Dragan Stojković Piksi

Ulaz u objekat gde će se održati venčanje je konačno sređen, a do samog ulaza proteže se crveni tepih koji ide od hotela i kojim će proći i mladenci i zvanice.

Severina je svoje goste smestila u hotel Crowne plaza, a o njima je brinuo njen menadžer koji je takođe došao pre dva dana da pomogne oko same organizacije. Prvi je, zanimljivo, u hotel stigao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dok, s druge strane, Kebina ćerka Taša nije stigla na venčanje, što smo već pomenuli (jedni pričaju da ne dolazi jer ima obaveza, drugi kažu da je to zato što Keba nije prihvatio njen izbor – tamnoputog dečka sa

kojim se zabavlja).

Među prvim zvanicama koje su pristigle bile su Severinine kolege Petar Grašo (koji će otpevati pesmu “Moje zlato”, uz čije taktove će mladenci odigrati prvi ples) i Goran Karan, a Igor i Severina su otišli kod Kebe, uzeli okićenog “stojadina” i, na iznenađenje mnogih, zaputili se “kecom” u hotel gde će se venčati.

Svadbu je, inače, režirao slovenački reditelj Tomaž Pandur, koji je režirao Severininu poslednju turneju “Dobrodošao u klub”, a planirano je i da se Severina spusti sajlom sa plafona.

SCANDAL! će vas i dalje izveštavati o svemu što se dešava na svadbi i oko nje, a samo u štampanom izdanju najčitanijeg tabloida pročitajte kako se Seve spremala za svadbu i pronađite još skrivenih detalja sa venčanja uz ekskluzivne fotografije!
Pogledaj vesti o: Severina,   Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.