Revoltiran: Milan prodaje salaš koji je kupio zbog Severine!

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revoltiran: Milan prodaje salaš koji je kupio zbog Severine!


Milan Popović oglasio je prodaju salaša u Čeneju nadomak Novog Sada, koji je u njegovom vlasništvu od 2011. godine. On je tad kupio ovo imanje s namerom da baš tu započne zajednički život sa bivšom verenicom Severinom Vučković, koja mu je rodila sina Aleksandra.
Srpski kralj bakra sad želi da se oslobodi svega što ga podseća na period ljubavi s hrvatskom pop zvezdom, koja će se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oktobru udati za Kebinog sina Igora, pa je to jedini razlog zbog njegove odluke da proda salaš.
“Milan je imanje kupio jer se mnogo dopalo Severini. Ona je htela da živi daleko od grada i on joj je tu želju ispunio. Milan je odmah krenuo s gradnjom novih i restauracijom postojećih objekata, ali su radovi stali kad su oni raskinuli. Popović je samo za zemljište iskeširao 250.000 evra, a nacrt imanja i opremanje urađeni su po feng-šuiju. Sad za taj nezavršeni objekat i zemljište traži 400.000 evra. Uz sve to budući vlasnik dobija i nacrt projekta koji je planiran da se izgradi na tom mestu”, navodi dobro obavešten izvor.
Uprkos visokoj ceni, potencijalni kupci se svakodnevno javljaju, a među zainteresovanima su i neki poznati sportisti. Upućeni tvrde da je Popović spreman i da spusti cenu, što dovoljno govori da jedva čeka da se reši uspomena na Seve.
U želji da provere ove informacije novinari Kurira su pozvali Popovića, ali on nije odgovarao na pozive.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Revoltiran: Milan prodaje salaš koji je kupio zbog Severine!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Srpski kralj bakra sad želi da se oslobodi svega što ga podseća na period ljubavi s hrvatskom pop zvezdom, koja će se u oktobru udati za Kebinog sina Igora, pa je to jedini razlog zbog njegove odluke da proda salaš...“Milan je imanje kupio jer se mnogo dopalo Severini. Ona je htela da živi daleko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.