Izvor: Scandal.rs, 18.Mar.2020, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT je sve ŽEŠĆI! Seve: “MOLIM da zagrlim sina!” Milan: “Dam joj sina, ona ODE NA NASTUP i posle KUKA!” (VIDEO)

Severina optužuje Milana da joj neda da viđa sina! Milan uzvraća udarac! Pevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad maloletnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period, a upravo danas bio je njen dan The post RAT je sve ŽEŠĆI! Seve: “MOLIM da zagrlim sina!” Milan: “Dam joj sina, ona ODE NA NASTUP i posle KUKA!” (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anabela u ratu sa SVIMA! Žestoki okršaj sa Gagijem i Miljkovićem – Luna BEŽI!

Izvor: Scandal.rs, 19.Mar.2020, 11:55

Anabela Atijas poludela je zbog Marka Miljkovića tj. novca koji je ona pozajmila od Andreja Atijasa, kako bi obezbedila stan Luni Đogani pre nego što je ona izašla iz “Zadruge 2”. RAT je sve ŽEŠĆI! Seve: “MOLIM da zagrlim sina!” Milan: “Dam joj sina, ona ODE NA NASTUP i posle KUKA!”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.