Pusti film, gledaj Severinu!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusti film, gledaj Severinu!

Popularna hrvatska pevačica Severina na premijeri filma "Macondo", austrijske režiserke Sudabe Mortezai na Sarajevskom filmskom festivalu

Dolazak popularne pevačice na SFF izazvao je veliku pažnju medija i fanova sedme umetnosti koji su došli da vide svetske face na crvenom tepihu.

Ipak, zvezda večeri bila je "domaća" Seve u zanimljivoj, šarenoj kreaciji kojom je oduševila sve posetioce, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kad je okrenula leđa...

Foto: Anadolija

Na ovogodišnjem festivalu gostovao je i istaknuti meksički glumac i reditelj Gael Garsija Bernal, kojem je dodeljeno Počasno Srce Sarajeva.

Više o samom festivalu i Severininom pojavljivanju na crvenom tepihu, možete pročitati na portalu mondo.ba.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.