Potpuna promena imidža: Severina neprepoznatljiva sa kratkom i izblajhanom kosom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuna promena imidža: Severina neprepoznatljiva sa kratkom i izblajhanom kosom (foto)

Severina Kojić izazvala pravu buru među svojim obožavateljma nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala drastično drugačiji imidž.

Pevačica je na kratko postala plavuša, što ju je učinilo neprepoznatljivom.

“Seve ume sve da iznese! Plava Seve je sasvim druga žena! Boginjo”, samo su neki komentara koji su se našli ispod fotografije.

A kako se vama dopada novi Severinin izgled?

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on May 23, 2016 at 4:09am PDT
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Severina drastičnom promenom šokirala - postala plavuša! FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2016, 13:46

Pevačica Severina Kojić odlučila je da svojim fanovima priredi malo iznenađenje, te je na društvenim mrežama postavila fotografiju sa novom bojom kose...Prepoznatljivu kestenjastu boju, Severina je zamenila platinasto plavom nijansom, koja je u odnosu na raniji izgled radikalna promena. Mišljenja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.