Posle dugogodišnjeg prijatelja, Severinu Kojić NAPUSTIO I OVAJ MUŠKARAC, SVE IZMIČE KONTROLI?

Izvor: Story, 25.Mar.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle dugogodišnjeg prijatelja, Severinu Kojić NAPUSTIO I OVAJ MUŠKARAC, SVE IZMIČE KONTROLI?

Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta. U pitanju je basista Henri Radanović koji je za “24 sata.hr” priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ... The post Posle dugogodišnjeg prijatelja, Severinu Kojić NAPUSTIO I OVAJ MUŠKARAC, SVE IZMIČE KONTROLI? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAVIO JE I ON: Severina u centru SKANDALA, gubi konce, NAPUŠTAJU JE najbliži!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019

Kako će podneti?..Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta...U pitanju je basista Henri Radanović koji je za "24 sata.hr" priznao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.