OSTAVIO JE I ON: Severina u centru SKANDALA, gubi konce, NAPUŠTAJU JE najbliži!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVIO JE I ON: Severina u centru SKANDALA, gubi konce, NAPUŠTAJU JE najbliži!

Kako će podneti?

Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

U pitanju je basista Henri Radanović koji je za "24 sata.hr" priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše portal, u početku izjavio da nema komentar.

- Baš ste uporni. Ne želim da pričam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemam nikakav komentar - rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava.

- Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji - između ostalog je rekao basista.

Inače, hrvatski list "24 sata" piše da je Severina doživela veliki krah, te da su joj propala tri koncerta, da je otkazala saradnju advokatu, PR-u i menadžeru koji je prati tokom čitave karijere, a njeni problemi su im goruća priča.

Podsećamo, hrvatski "Jutarnji list" je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 25, 2019 at 2:40am PST

Po gradskim kuloarima kruži priča i da će celokupnu Severininu karijeru voditi niko drugi no - njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.