Pogledajte seksi Severinu

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte seksi Severinu

Nakon desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima, prvi veliki koncert održaće u Vodnjanu u popularnom “Lighthouse Music Clubu”

Svega pet meseci posle porođaja Severina se vraća koncertnim angažmanima. Kako bi se zahvalila i razveselila svoju vernu publiku, odlučila je da održi nekoliko koncerata po Jadranskoj obali.

Nakon desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << prvi veliki koncert održaće u Vodnjanu u popularnom “Lighthouse Music Clubu” . Koncert je zakazan za 27. jul.

Ovo će ujedno biti i prvi koncert na kojem će Severina po prvi puta sa svojim live bendom na najvećoj pozornici u Istri uživo izvesti svoja dva velika hita – “Grad bez ljudi” i trenutno najveći hit na ovim prostorima – “Italiana”, koji trese sve klubove i etere radijskih stanica, a u svega mesec dana na YouTubeu je preslušan preko 9 miliona puta.

Zbog velike popularnosti “Italiane” Severina je odlučila da snimi videospot u kojem će učestvovati njeni obožavaoci. Određeni kadrovi već su snimljeni u Zagrebu.

Dok obožavaoci iščekuju novi videospot u režiji Darka Drinovca, Severina je odlučila da obraduje publiku kompilacijskim albumom “Severina – Top10, izabrao SeveFanClub”. U proteklih mesec dana obožavaoci su birali omiljene pesme iz Severinine karijere, a album će po prvi puta na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po popularnoj

ceni. Osim deset pesama koje su odabrali putem Severinine službene Facebook stranice, Severina na albumu poklanja i download pesme “Italiana”.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.