Pogledajte: Severinin spot za pesmu Dobrodošao u klub

Izvor: Blic, 22.Feb.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Severinin spot za pesmu "Dobrodošao u klub"

Severina je danas premijerno prikazala spot za pesmu "Dobrodošao u klub" koji je režirao Marko Grubišić. U novom videu pevačica se ponovo pojavlia u provokativnom izdanju.

U spotu možemo videti kako pevačica zavodi dvojicu muškaraca i mami uzdahe svojim atraktivnim izgledom.

Video za naslovnu numeru njenog poslednjeg albuma "Dobrodošao u klub" postavljen je na njenoj Fejsbuk starnici, a njeni fanovi su oduševljeni njime.

Pogledajte> >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Severina u novom spotu "Dobrodošao u klub":

Povezane vesti: Bred Pit zaprosio Andželinu jer strahuje za njen život Andželina Žoli u humanoj misiji na Ekvadoru Džulija Roberts će čuvati decu Andželini i Bredu Andželina i Bred očekuju blizance, venčanje pre jeseni Andželina Žoli zablistala na premijeri svog filma u Parizu


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.