Pobuna protiv Severine: Nećemo pornićarku u Novom Pazaru!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobuna protiv Severine: Nećemo pornićarku u Novom Pazaru!

Građani ne žele da vide pop zvezdu iz Hrvatske na proslavi Dana grada 20. aprila, jer smatraju da je ona zbog snimka seksa loša za promociju grada.

Nakon što su gradske vlasti najavile da će u Novom Pazaru za Dan grada 20. aprila pevati Severina Kojić, što će koštati 40.000 evra, brojni građani su se pobunili na društvenim mrežama i sandžačkim portalima.

Oni smatraju da "pornićarka", kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je nazvali, nikako ne sme da peva u Novom Pazaru, jer je loša za promociju njihovog grada, s obzirom na to da je pre nekoliko godina u javnost procurio njen privatni porno snimak, navode domaći tabloidi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.