Ovog FRAJERA SADA LJUBI Severina: Nakon sudske odluke o starateljstvu, odlučila i da POKAŽE LJUBAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 11:17

Ovog FRAJERA SADA LJUBI Severina: Nakon sudske odluke o starateljstvu, odlučila i da POKAŽE LJUBAV

Iako je mislila da je niko ne vidi, ipak se otkrilo da je do poljupca došlo.

Hrvatska zvezda Severina Vučković,   usnimljena je u bekstejdžu na "Dori" kako ljubi nepoznatog muškarca u usta.

Podsetimo, grupa "Let 3" koja je u trci za "Evroviziju", pozvala je pevačicu da bude njihova "Babaroga" na sceni, a Seve se u toj ulozi, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi komentarišu, savršeno snašla.

Iako na konferenciji za novinare mnogi takmičari "Dore" nisu shvatili Severinin humor sa jajetom, to pevačici nije pokvarilo raspoloženje, pa je, tako razdragana Seve pred kamerama poljubila u usta muškarca odevenog u pile, kojeg je bend angažovao da izvodi plesnu koreografiju, prenosi "Klix", a likom na link možete videti i fotografiju u toku tog čina.

Podsetimo, Severina je na konferenciji nakon prve polufinalne večeri "Dore" delila jaja ostalima učesnicima. Neki su uzeli, a neki ne. Oni koji nisu, imali su opaske poput:

- Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji. Imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu - što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama.

Severina je ponovo jedna od aktuelnijih javnih ličnosti, ne samo zbog prijateljske i kolegijalne ljubavi koja je zavladala na "Dori", već i vraćenog starateljstva nad detetom.

Srbija Danas/Klix/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) SEVERINA USLIKANA KAKO LJUBI MUŠKARCA U USTA Pojavili se na "Dori", a kamere sve zabeležile

Izvor: Blic, 24.Feb.2024

Pevačica Severina Vučković pojavila se sinoć na "Dori 2024" kao specijalni gost grupe "Let 3".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.