Ovako se Severina priprema za venčanje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Severina priprema za venčanje! VIDEO

Severina Vučković uveliko privodi kraju pripreme za građansko venčanje sa Igorom Kojićem koje je zakazano za 22. novembar, a atraktivna pevačica putem društvene mreže Instagram otkriva kako protiču pripreme za svečani trenutak u njenom životu.

Pevačica je veoma uzbuđena i ne može da dočeka trentak, kada će se svom izabraniku, Igoru Kojiću, zakleti na večnu ljubav i pred matičarem. Na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Instagram, Severina je objavila kratak video u kome otkriva kako protiču pripreme za venčanje, a ako je suditi prema njimu, verujemo da će ovo biti jedna od najveselijih svadbi ikada.

Six more days: ❤💍🎤🍷🚀🎂🍭 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Vučković (@severina) on Nov 16, 2015 at 2:24am PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.