OTKAZALA KONCERTE: Severina mora na operaciju!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKAZALA KONCERTE: Severina mora na operaciju!

Severina povredu noge vuče već nekoliko godina, ali zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza nije stigla da se pozabavi njome. Ipak posle četiri godine, ipak će morati da ode pod nož

Severina će jedno vreme pauzirati s nastupima jer planira da operiše ligamente noge. Povredila se još 2010, na turneji. Pevačicu očekuje i nastavak suđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s Milanom Popovićem za starateljstvo nad Aleksandrom. Održana su tri ročišta, a sredinom februara se očekuje četvrto.

Severina ovu povredu noge vuče već nekoliko godina, ali zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza nije stigla da se pozabavi njome. Međutim, posle četiri godine, pevačica će ipak morati da ode pod nož. Kako kaže izvor blizak pevačici, ona je već dva puta povređivala istu nogu i sada više nema odlaganja.

"Severina će operisati prednje ligamente jer ta povreda datira odranije. Poslednji put je povredila tu nogu kada je 2010. godine pala na koleno tokom koncerta, a nekoliko godina pre toga ju je i lomila. Tada je vozila rolere", kaže naš izvor.

U želji da proverimo ovu informaciju pozvali smo Severininog menadžera Tomicu Petrovića, koji nije odgovarao ni na pozive ni na poruke. Ipak, potvrda je stigla s druge strane, od menadžera koji sa Severinom sarađuje u Srbiji - Rake Marića.

"Istina je da Severina planira da operiše prednje ligamente noge. Već neko vreme razmišlja o tome, a svesna je da će bar dva meseca morati da pauzira s koncertima. Doduše, ona je započela rad na novom albumu, koji neće trpeti zbog toga", kaže Marić.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.