Novi broj SVETA otkriva KAKO JE Severina KRILA DETE od Milana Popovića, i koja je JEZIVA KAZNA ČEKA!

Izvor: Svet, 14.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi broj SVETA otkriva KAKO JE Severina KRILA DETE od Milana Popovića, i koja je JEZIVA KAZNA ČEKA!

Severina Kojić voli da kontrira ocu svog deteta Milanu Popoviću, pa je tako malog Aleksandra dovela u Beograd a da nije obavestila biznismena da će mu sin putovati u inostranstvo. Kako smo se i sami uverili, Igor Kojić se ne odvaja od dečaka, a Seve pritom nigde nema.
Severina i Milan su u veoma lošim odnosima, godinama ratuju na sudu oko ravnopravnog starateljstva, a Milan ne dozvoljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ni da njihov maloletni sin putuje u inostranstvo s trećom osobom, što se odnosi i na Igora Kojića. On smatra da je Severina nemarna majka pošto sama ne vodi računa o sinu već ga prepušta na staranje nekom od Kojića”.
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA OD PETKA!
Svet
The post Novi broj SVETA otkriva KAKO JE Severina KRILA DETE od Milana Popovića, i koja je JEZIVA KAZNA ČEKA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.