Nives Celzijus izbačena sa proslave?!

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus izbačena sa proslave?!

Nives Celzijus nije uspela da prisustvuje Severininom rođendanu. Nje nije bilo na spisku zvanica.

Na rođendanu pevačice Severine Vučković (39), koji je ona u četvrtak proslavila sa dvadesetak dana zakašnjenja, Nives Celzijus je napravila skandal kada je videla da nije na spisku zvanica. Ona je želela da Severini među prvima čestita rođendan, ali do toga nije došlo

Kada je uvidela da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << među pozvanim gostima, Nives je prokomentarisala kako se sasvim slučajno našla u restoranu „Okrugljak" u Zagrebu koji je Severinin dečko Milan Popović zakupio do zore. Nives je u pratnji obezbeđenja morala odmah da napusti žurku, što joj je veoma teško palo jer su je brojne zvanice videle kako iz restorana izlazi brzinom svetlosti.

Severina proslavila 39. rođendan

Seve i Milan ostavili dobar bakšiš konobarima! (FOTO)

Seve: Venčanica će mi biti lepša od Kejtine

Pored toga, spekuliše se da je starleta kupila skupoceni poklon popularnoj pevačici, ali čim je videla da mora da napusti žurku, odmah ga je sakrila u torbu. Celzijusova je propustila dobar provod, ali i da bude u društvu sa pola hrvatske estrade. Inače, Goran Bregović i Kemal Monteno se nisu pojavili na ovoj zabavi iako su ih mnogi očekivali.

(Pres s)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.