Nina Morić: Sa Srbinom ne bih ni mrtva

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić: Sa Srbinom ne bih ni mrtva

Manekenka Nina Morić (35) u intervjuu za jedan bosanski list prozvala je Nikolinu Pišek i Severinu Vučković koje ''pričaju o rodoljublju, a zabavljaju se sa Srbima'', dodavši da se ona pita, ''ne bi bila sa Srbinom ni mrtva''.

Nina je otkrila da su za nju idealni muškarci Italijani, dok joj Srbi po mentalitetu nikako ne odgovaraju. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su neki mediji pisali da je u vezi sa bogatim Srbinom, manekenka je to oštro demantovala, prenosi ''Net.hr''.

'Sa Srbinom ne bih bila ni mrtva. Ne volim taj njihov mentalitet. Ne vidim zbog čega je većina Hrvatica u vezi s njima. Glupo je govoriti o rodoljublju, a izlaziš sa Srbima kao što to čine Severina i Nikolina Pišek. Moje kriterijume za savršenog muškarca ispunjavaju samo Italijani. Njima je najlakše manipulirati', izjavila je Nina za bosanski list ''Express''.

Manekenka se ''pohvalila'' da je ovoga leta bila sa 11 momaka.

'Za tri meseca promenila sam 11 momaka. Sve su to bili bogati mamini sinovi koje sam iskoristila i slomila im srce. Posle bračnog brodoloma sa Fabricijom Koronom, muškarce gledam kao igračke i gledam kako da ih najviše povredim. Najslabiji su kada se zaljube u mene i kada misle da sam svoje srce predala samo njima. Tada mogu svašta da im radim, a kada prekinem vezu slome se kao santa leda', zaključila je Nina za bosanski tabloid.

A postoji velika verovatnoća da ostavljeni muškarci ovo pevaju dok skrhanog srca misle o Nini...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.