Nina Morić: Nisam vređala Srbe!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić: Nisam vređala Srbe!

Hrvatska manekenka demantovala da je dala intervju bosanskom "Ekspresu": "Koliko nekada novinari mogu daleko otići, ili biti naivni", napisala je lepa Nina.

Nina Morić demantovala je na „Fejsbuku“ da je dala intervju za bosanski list "Ekspres", u kojem se deklarisala kao nacionalista, rekavši da ni mrtva ne bi bila sa Srbinom, i prozvala prijateljice Nikolinu Pišek i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Severinu Vučković zbog ljubavnih veza sa Matijom Ćorkovićem i Milanom Popovićem.- Nikada nisam čula za nešto što se naziva "Ekspres" sem lonca koji ne upotrebljavam. Ne znam da li treba najpre da se izvinim srpskom narodu ili italijanskom, ili svojim prijateljicama koje su pomenute u tekstu, ili možda samoj sebi zbog jedanaest momaka za tri meseca. Koliko nekada novinari mogu daleko otići, ili koliko mogu biti naivni pa intervjuisati nekoga ko se predstavlja kao Nina Morić - napisala je Nina na svom profilu
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.