Niko kao snajka: Pogledajte kako je Severina čestitala Kebi rođendan (foto/video)

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko kao snajka: Pogledajte kako je Severina čestitala Kebi rođendan (foto/video)

Severina Kojić već godinu dana uživa u ljubavi sa Igorom Kojićem, a koliko voli i ceni njegove roditelje nikada nije krila.
Severina je za svog svekra napisala i pesmu na njegovom novom albumu, a danas je rešila i da mu putem Instagrama javno čestita rođendan.
Naime, Keba danas slavi 56. rođendan, a simpatične čestitke putem društvenih mreža poslali su mu upravo snajka i sin Igor.
Keba >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iznervirano: Seve i Igor nisu sektaši, krv na lančiću je dokaz ljubavi!
“Sretan rođendan najboljem svekru na svetu. Volimo teeee”, napisala je pevačica pored slike koju je objavila.

Фотографија корисника Severina Kojic (@severina) дана 7. Окт 2016. у 5:37 PDT


Odmah zatim oglasio se i Igor, koji je naspisao:
Kažu da čovek kada odraste sam bira ko će mu biti otac, ko majka, brat i sestra. Ja sam tebe odabrao kako po rođenju tako po svakom viđenju jer sam shvatio da niko neće pronaći oca u Bogu ako u svom ocu ne vidi komadić Boga. Srećan ti “kao neki rođendan”, jer si ti čovek za kojeg vreme nikad nije postojalo, niti će postojati. Vole te tvoji Naca i Igrutin”.
A uz svoju poruku je postavio i dirljiv video.
Pogledajte o čemu je reč:

Видео запис корисника Igor Kojić (@igorkojic) дана 7. Окт 2016. у 5:30 PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko kao snajka: Pogledajte kako je Severina čestitala Kebi rođendan (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Severina Kojić već godinu dana uživa u ljubavi sa Igorom Kojićem, a koliko voli i ceni njegove roditelje nikada nije krila...Severina je za svog svekra napisala i pesmu na njegovom novom albumu, a danas je rešila i da mu putem Instagrama javno čestita rođendan...Naime, Keba danas slavi 56. rođendan,...

Nastavak na Scandal.rs...

Kojim riječima je Severina čestitala rođendan svekru

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2016

Hrvatska pjevačica putem Instagrama čestitala je svekru Draganu Kojiću Kebi 56. rođendan...Ona je na svom Instagramu okačila selfi fotografiju na kojoj su ona i svekar i pored nje napisala:.."Sretan rođendan najboljem svekru na svijetu. Volimo teeee".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.