Nakon što joj je ODUZETO starateljstvo nad sinom, Severina objavila slike koje teraju SUZE na OČI - Dirljiv prizor dotakao je sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 18:15

Nakon što joj je ODUZETO starateljstvo nad sinom, Severina objavila slike koje teraju SUZE na OČI - Dirljiv prizor dotakao je sve

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila najdirljivije momente sa svojim naslednikom.

Hrvatskoj zvezdi Severini Vučković oduzeto je starateljstvo nad sinom.

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu i poništio odluku da Severina nad naslednikom ima zajedničko satateljstvo sa bivšim suprugom, Milanom Popovićem.

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vratio starateljstvo Severininom bivšem partneru, piše Nacional, a ta odluka odmah stupa na snagu.

Severinu je ova odluka zabolela:

- Evo sad su i Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja zajedno s njim. Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više da tražim ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica. Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati - izjavila je Severina za Večernji list.

Pevačica je potom na društvenoj mreži Instagram objavila najdirljivije momente sa svojim naslednikom.

Okačila je fotografije kada je njen sin bio beba, i tada se topio u majčinom zagrljaju i "grickao" je za obraz, a osmesi na njihovom licu pokazali su kolika ljubav postoji među njima. Ovaj dirljiv prizor dotakao je sve, te se mnogi pitaju kako je moguće da ovo zadesi jednu majku.

A post shared by Severina (@severina)

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.