Najviše vremena provodim sa Severinom

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 10:05

"Najviše vremena provodim sa Severinom"

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig govorio je posle pobede crno-belih u derbiju drugog kola Superlige.

Izabranici Igora Duljaja savladali ekipu Vojvodine 2:0 u Novom Sadu, a golove su postigli Mateus Saldanja i Kvinsi Menig.

"I prošlu utakmicu smo odigrali dobro, ali na žalost nismo pobedili. Sada smo odneli sva tri boda nazad za Beograd! Svi smo srećni zbog toga, a ja pogotovo", rekao je Menig >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za klupski sajt.

Crno-beli su imali ste značajnu podršku navijača, koji su ispunili stadion "Karađorđe“.

"Imao sam osećaj kao da igramo kod kuće! Hvala navijačima, potrebni su nam u svakoj utakmici", istakao je strelac drugog gola.

Partizanu za nekoliko dana sledi meč u Azerbejdžanu, protiv Sabaha u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

"Da, izuzetno važna utakmica za nas. Značajno je i to što smo podigli samopouzdanje pred utakmicu u Azerbejdžanu, spremni smo za sledeći korak", rekao je Menig, govorio je i o tome kako su se snašli novi igrači u crno-belom dresu i s kim se najviše druži.

"Najviše vremena provodim sa Severinom, ali i Frenki Kanute živi blizu mene. Vidim da su srećni i na terenu će biti sve bolji, iz dana u dan, iz nedelje u nedelju. Saldanja se takođe brzo adaptirao, srećan sam zbog njega", rekao je Menig, koji imao poruku za navijače.



"Nastavite da nas bodrite, potrebni ste nam svaki dan, svake nedelje, čak i kada ne ide dobro, vi ste tu da nas podignete",
poručio je fudbaler Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Menig: Svi smo srećni zbog pobede protiv Vojvodine, hvala navijačima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je danas da je srećan zbog pobede protiv Vojvodine u drugom kolu Superlige Srbije (2:0) i zahvalio navijačima "crno-belih" na podršci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.