NOVI SVET OTKRIVA: Šta Severina u stvari misli o svom svekru! Da li ste očekivali da će ovo reći za Kebu?

Izvor: Svet, 03.Nov.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SVET OTKRIVA: Šta Severina u stvari misli o svom svekru! Da li ste očekivali da će ovo reći za Kebu?

Severina Kojić uskoro kreće na novu turneju pod nazivom „The Magic Tour”, a za Svet je tim povodom dala veliki intervju, u kom je pričala o odnosu sa bivšim mužem, Igorem, ali i svojim svekrom Kebom.
“Moj svekar nije normalan, ali ne bih ni volela da je drugačiji. Mi sa Kebom uživamo”, rekla je između ostalog ona u intervjuu.
SVE SKANDALOZNE TAJNE POZNATIH SAZNAJTE SAMO U ŠTAMPANOM >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE, DIJASPORE, REGIONA!
ČITAJTE SVET – TABLOID SA NAJDUŽOM TRADICIJOM!
 
KUPITE NOVI SVET: Užas u bolnici! Miljana tražila abortiranu bebu lekarima, želi da je sahrani! OTKRIVAMO: Nova gej afera Vlade Tomovića!

svetsvet
The post NOVI SVET OTKRIVA: Šta Severina u stvari misli o svom svekru! Da li ste očekivali da će ovo reći za Kebu? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NOVI SVET OTKRIVA: Evo zašto Karađorđe Čabarkapi veruje više nego rođenoj ćerki!

Izvor: Svet, 03.Nov.2019

Nakon tužbe za pokušaj ubistva koju je podneo protiv Aleksandra Čabarkape, Karađorđe Subotić se nije pojavio na suđenju koje je održano prošle nedelje.. „Pukao mi je list na nozi pa nisam mogao. Sramota je da bilo ko zbog mene robija, to neću dozvoliti ni slučajno. Samo mi je Čabarkapa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.