NIJE SE NADALA! Severina se POHVALILA na Instagramu POKLONOM koji je dobila za 49. rođendan! A tek kad vidite šta je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 14:48

NIJE SE NADALA! Severina se POHVALILA na Instagramu POKLONOM koji je dobila za 49. rođendan! A tek kad vidite šta je!

Da li je ovo priželjkivala?!

Pevačica Severina Kojić slavi 49. rođendan, a na Instagramu je otkrila da su je dva poklona, koje je dobila, posebno oduševila.

Onaj najbitniji i prvi je od sina Aleksandra koji joj je, kako je otkrila pevačica, poklonio crtež, a drugi je to što se našla na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera, inače tvorca popularnog Alana Forda.

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina se našla na naslovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strani knjige "U ime mafije Luciana Scchia", poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker. Reč je o strip scenaristu, publicisti i novinaru, tvorcu svetski poznatih italijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford.

Knjiga je objavljena upravo na Severinin rođendan, a ona je na svom Instagram profilu otkrila i kako je došlo do saradnje.

Alan Ford, najpoznatiji strip na svetu i moj najomiljeniji, napisao je slavni Max Bunker. Danas, u izdanju izdavačke kuće 'Sandorf' izlazi njegov roman “U ime mafije”. "Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće “Sandorf” da bi oni i Max Bunker hteli da budeš na naslovnoj strain  njegovog romana. To je krimić i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca – napisala je Seve, pa dodala:

- Mene zvali? Max Bunker? Snimali smo za par dana. Moja ekipa sa kojom snimam i novi album. Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sedi je kompozitor i producent Filip Miletić, a kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni! A ja, san u žutoj haljini na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucam od dečije sreće!

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina se na kraju objave zahvalila dragim ljudima I saradnicima.

- Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući “Sandorf”. Hvala Max Bunker, hvala broj 1, hvala Vam što ste nam ulepšali detinjstvo! Ovo je za mene velika radost i čast, jer vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog detinjstva. Ovo mi je najlepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina – piše u Severininoj objavi na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.