Moja prijateljice: Severina dala javnu podršku Nataši Bekvalac emotivnim snimkom!

Izvor: Svet, 19.Apr.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moja prijateljice: Severina dala javnu podršku Nataši Bekvalac emotivnim snimkom!

Hrvatska pop diva Severina Kojić pružila je podršku koleginici Nataši Bekvalac koja prolazi kroz jedan od najgorih perioda u životu.
Seve je na Fejsbuk i Instagram okačila snimak na kom pevaju zajedno pesmu ‘Prijateljice’ sa njenog koncerta u Areni na kom je Bekvalac gostovala.

Severina i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nataša Bekvalac poznaju se više od deset godina i uvek su bile u dobrim prijateljskim odnosima.

Bekvalčevu je u noći izmedju petka i subote pretukao suprug Luka Lazukić, a sada je počeo da se oglašava u medijima i da izjavljuje kako se Nataša sama povredila.
 
SvetSvet
The post Moja prijateljice: Severina dala javnu podršku Nataši Bekvalac emotivnim snimkom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

EVO KOD KOGA JE LUKA Nasilniku je zabranjen prilazak Nataši, ali on se nije vratio kod roditelja

Izvor: Blic, 20.Apr.2018, 09:01

Nasilniku Luki Lazukiću izrečena je mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, nakon što ju je pretukao u noći između petka i subote.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.