Milan povukao tužbu protiv Severine

Izvor: Poznati.info, 11.Sep.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan povukao tužbu protiv Severine

Prvo ročište po tužbi koju je Severina podnela protiv Milana Popovića održaće se 25. septembra u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu. S druge strane, kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, Milan je povukao svoju tužbu protiv nje.

- Pošto je ona njega tužila i traži „da joj se poveri dete na uzgoj i skrb“, on je svoju tužbi povukao jer smatra da bi dva paralelna procesa samo zakomplikovala situaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a Milan želi da mu sud dozvoli da što pre vidi dete. Uprkos tome što je povukao svoju tužbu, on ne odustaje od ubeđenja da je za dete najbolje zajedničko starateljstvo, i za to će se i boriti – otkriva Popovićev prijatelj.

On je užasnut pričama po medijima o feng-šuiju, čajevima, zabrani farbanja kose, astrolozima…

- Ta priča se ponavlja kao mantra i jasno je da ima za cilj da od čoveka napravi čudaka i ludaka! Zabranjivao Severini da se farba? Paz’ molim te! Ja stvarno ne znam koji bi muškarac zabranjivao ženi koja je poluseda da se farba! – priča naš izvor.

Na naše insistiranje da ubedi Milana da nam to lično kaže, naš sagovornik je izričit:

- On to neće nikada izjaviti, ne pada mu na pamet da blati majku svog deteta. A njoj da je stalo do dobrobiti deteta, obratila bi se medijima i rekla: „Nemojte da blatite čoveka, nije tačno, on je otac mog deteta i to za dete nije dobro“.

Severina ne dozvoljava Milanu da viđa dete nasamo, već samo u njenom prisustvu. Na pitanje postoji li stvarno mogućnost da Milan kidnapuje dete, čega se Severina navodno plaši, naš izvor odgovara:

- On je tog malog dovodio u Srbiju, vraćao ga na vreme, i sve je bilo u redu… Mogao je da ga otme toliko puta da je hteo! Plasiranje priča o otmici je Severina započela onda kada je tražila da joj Milan obezbedi za dete iste uslove koje ima „na svim svojim tačkama prebivališta“ i kad su počeli da popisuju njegovu imovinu, katastar, šta je kupljeno, na čije ime… Do tada se nije bojala otmice, a sada odjednom uz priču o imovini plasira priču o otmici! Kakva crna otmica! Drugi vetar tu duva – završava priču naš sagovornik i na kraju još jednom podseća da Popović strašno pati što već mesec i po dana nije video sina.

Severina potpuno isključuje mogućnost zajedničkog starateljstva nad malim Aleksandrom i insistira na tome da tete pripadne njoj. Međutim, zakon kaže drugačije. Ako se dete dodeli jednom roditelju, ne znači da je taj roditelj jedini staratelj, odnosno roditelj kod koga je dete ne postaje automatski jedini staratelj.

 

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.