Milan Popović tužio Severininog muža!

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Popović tužio Severininog muža!

Milan Popović, poznati biznismen i bivši verenik pevačice Severine Kojić, tužio je njenog sadašnjeg supruga, Igora Kojića, zbog fotografija deteta!

Naime, kako se navodi, Igor Kojić će biti saslušan u policiji jer je objavljivao fotografije maloletnog Aleksandra, sina Milana Popovića i Severine Kojić, na kojima je dečak bez odeće. Uprkos tužbi, sporna fotografija i dalje stoji na Kojićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << instagram profilu:"a koristim svoje zakonsko pravo da zaštitim ono što mi je najvažnije u životu, a to je moj sin Aleksandar. Zato sam se ponovo obratio nadležnim organima da reaguju" bilo je sve što je Popović izjavio za Blic.

Ovo nije jedina tužba koju je podneo poznati biznismen. On je nedavno prijavio bivšu verenicu zbog zanemarivanja sina. Kako navodi Alo, on je bezuspešno je pokušavao da stupi u kontakt sa pevačicom kako bi joj vratio Aleksandra u dogovoreno vreme, ali mu ona nije odgovarala na poruke. Policiji je rekao i da mali Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od pevačice i da majku nije video duži vremenski period.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.