Milan Popović prijavio Severinu: Pravi rijaliti od našeg sina!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Popović prijavio Severinu: Pravi rijaliti od našeg sina!

Milan Popović veoma je besan zog ponašanja svoje bivše nevenčane supruge Severine Vučković, te je odlučio da zbog kompromitovanja njihovog trogodišnjeg sina Aleksandra u medijima podnese tužbu protiv pevačice-

Milan je poslao je pritužbu hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću, ministarki i još nekoliko nekolicini skupštinskih odbora zbog načina na koji se Severina Vučković ophodi prema njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sinu. Popović je uveren da njegova bivša verenica Severina Vučković krši detetova zakonska prava, odnosno, ignoriše načela zajedničkog roditeljskog staranja.

"Severina Vučković, s očiglednom namerom da sebi osigura stalnu medijsku pažnju na svaki mogući način, našeg sina Aleksandra, starog samo 3,5 godine, namerno i svakodnevno, na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, izlaže očima javnosti i štetnoj medijskoj pažnji, objavljujući detetove fotografije, video zapise s detetom, kao i komentare na ovim društvenim mrežama o detetu. Ove majčine objave na društvenim mrežama izazivaju dalje prenošenje informacija i komentara o detetu i njegovih fotografija i video zapisa po elektronskim medijima, nakon čega se ove detetove fotografije, informacije o njemu i komentari prenose i po ostalim štampanim medijima po celom prostoru bivše države" piše Popović u pritužbi.

Na taj način dete se, dodaje Popović, stavlja u poziciju 'dugotrajne, ogromne i štetne medijske izloženosti' koju inicira njegova majka. Na sve je to, podseća Popović, upozorio i Centar za socijalnu zaštitu, no reakcije nije bilo.

"Iz kasnijih reakcija Severine Vučković na ovo upozorenje tela socijalne zaštite, može se zaključiti da je ona mišljenja da je "velika zvezda za koju ne važe pravila i zakoni, jer ko je Centar za socijalnu zaštitu da se usudi nju za nešto da upozori…" piše Popović.

Severina, uveren je Popović, od malodobnog deteta na taj način stvara 'javno dobro'.

"Poštovana gospodo, moj sin 3-godišnji Aleksandar živi u tzv. rijaliti šouu tipa "Veliki brat" u kojem ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentarišu često na najvulgarniji i zastrašujući način. S tom razlikom što se ovde ne radi o TV emisiji produciranoj u TV studiju, već se radi o tome da je majka kreator, inicijator i reditelj ovih "nastupa" deteta, a koji predstavljaju svakodnevno praćenje detetovog života"', piše u pritužbi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.