Severina i Milan nisu raskinuli

Izvor: Mondo, 05.Sep.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Severina i Milan nisu raskinuli"

Tvrdi pevačicin menadžer, ali nije otkrio gde se Seve trenutno nalazi.

Nakon što su srpski mediji objavili da je hrvatska pevačica Severina Vučković spakovala kofere i sa sinčićem Aleksandrom otišla kod majke, njen menađer Tomislav Petrović kaže da su sve to nagađanja i da su Seve i Milan Popović i dalje zajedno.

Petrović je izjavio da navodi neimenovanih izvora koje su mediji citirali nisu tačni.

"Njihov izvor nije nikakva 'izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bliska Severinina prijateljica', već se ovdje radi samo o nagađanjima. Nije točno da su Severina i Milan raskinuli", rekao je Petrović za "Slobodnu Dalmaciju".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Severina i Milan nisu raskinuli"

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Sep.2012

Tvrdi pjevačicin menadžer, ali nije otkrio gdje se Seve trenutno nalazi. Nakon što su srpski mediji objavili da je hrvatska pjevačica Severina Vučković spakovala kofere i sa sinčićem Aleksandrom otišla kod majke, njen menadžer Tomislav Petrović kaže da su sve to nagađanja i da su Seve i...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Severina i Milan ipak zajedno

Izvor: CrveniTepih.com, 05.Sep.2012

Nakon što su pojedini mediji objavili da je hrvatska pevačica Severina Vučković spakovala kofere i sa sinčićemAleksandrom otišla kod majke, njen menadžer Tomislav Petrović kaže da su sve to nagađanja i da su Seve iMilan Popović i dalje zajedno. Petrović je izjavio da navodi neimenovanih...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.