Martina Vrbos izvređala Severinu i Jelenu Rozgu!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martina Vrbos izvređala Severinu i Jelenu Rozgu!

Martina Vrbos odlučila je da iskoristi svoju trenutnu popularnost, a numesto da slavu izgradi na svojim pesmama, odlučila je da izvređa Severinu i Jelenu Rozgu kako bi se našla u medijima.

Iako uporno pokušava da nađe svoje mesto na estradnom nebu, Martini Vorbs očigledno je odlučila da lakšim putem dođe do naslovnih strana, te je odlučila da prokomentariše izgled svojih starijih koleginica Severine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Jelene Rozge: "Vidi stvarno, pored takvih komada u svetu, vi uzimate dve ribe koje su potpuno ono "Severina i Rozga". Toliko ima zgodnih žena na ulici, toliko ima zgodnih žena koje imaju stila, da oni jednostavno na nivou kao neke popularnosti daju ti i taj pečat najlepše, daleko je to od najlepše. Idite malo i pogledajte što su realno lepe žene u svetu, pa ćete videti koliko smo mi svi skupa ružni", izjavila je Martina za RTL i dodala: "Rozga ima i veliku karakternu manu". Dok za Severinu nije birala reči: "Ona mi je kao da je nema, dosadna je, ne volim te dosadne. Možda je to reč. Ko je to? Ona što peva "Tarapanu", ne?, prokomentarisala je.

S druge strane, tvrdi da ona sama najbolje zna kako je to primati kritike: "Ja sam toliko puta bila na udaru takvih modnih kritika kakvih se ova i ova nisu u životu naslušale. To mi je bilo jako zabavno jer to je sve šoubiznis. Kada bi šoubiz postao dubioza nekakvih pametnih stvari onda više ne bi bio šoubiza i entertejmenta", zaključila je Martina.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.