Mali Keba se baš dobro oženio! Pogledajte koliko je Seve para sad pukla na njega!

Izvor: Svet, 16.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali Keba se baš dobro oženio! Pogledajte koliko je Seve para sad pukla na njega!

Nije tajna da pevačica Severina Kojić zarađuje mnogo više od supruga, Igora Kojića.

Ipak, Seve nema problem da troši novac na njega, pa ga je tako častila letovanjem koje košta neverovatnih 10.000 evra, otkriva Kurir.
Naime, golupčići su pre pet dana otputovali u tursko letovalište Bodrum i odseli su u jednom od najskupljih hotela,
Cena noćenja u ovom apartmanu košta 965 evra! Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to možda i nije prevelika suma novca za pevačicu, jer ona za jedan nastup, kojih doduše u poslednje vreme nema toliko kao ranije, može da zaradi za celo letovanje. S druge strane, Igor može samo da sanja o ovakvoj plati. Zato je, prema rečima sagovornika, Severina bila ta koja je iskeširala novac za odmor u Turskoj.
Nije nikakva tajna da Igor zarađuje tako što radi kao Severinin menadžer, a to nije mnogo novca. On čak nije ni njen glavni menadžer, već pomaže u ugovaranju nastupa, uglavnom u Hrvatskoj i regionu, gde ima kontakte. Za prave, velike koncerte, Severina angažuje agenciju koja se time bavi, jer njen suprug ne može sam da preuzme obavezu oko toga. Ne verujem da on na mesečnom nivou zaradi više od hiljadu ili dve evra, u najboljem slučaju. Zato i smatram da ovo letovanje nije on platio, nego Severina, odakle njemu toliki novac – kaže izvor blizak Kojićima za Kurir.
Zahvaljujući  pevačici, njena porodica ima priliku da uživa u pravom luksuzu.
Retko odlaze na plažu, vreme preko dana uglavnom provode na bazenu koji se nalazi u sklopu hotela. Tamo imaju i ogroman spa-centar, gde Severina češće odlazi, a tu je i veliki bazen za decu, gde njen sin može da se kupa s drugom decom – dodao je naš sagovornik.
Severina je na društvenim mrežamaobjavila  samo dve fotografije s letovanja, iako je već pet dana u Bodrumu. Razlog za to je što joj Instagram stalno skida slike s maloletnim sinom, na osnovu prijava drugih korisnika.
 







View this post on Instagram














 
Vamos a la playa🏝⛱(uslikao moj sin)…kaze, mama stani ovdje i namjesti kosu🙈😂🤪🙌🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina #bodrumeditionhotel
A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 14, 2019 at 12:54am PDT


Mi imamo soli u glavi… Nego, jeste primetili da mi neki zli čarobnjak iz Oza skida s Instagrama prekrasne fotografije s mojim sinom? Srećom, osmehe nam ne može skinuti. Čime li se sve bave te biznismen starlete? Kako to, kako to – zapitala se Severina.
 







View this post on Instagram














 
Mi imamo soli u glavi😉…. Nego, jeste primjetili da mi neki zli carobnjak iz Oza 🤡 skida sa instagrama prekrasne fotografije sa mojim sinom? Srecom, osmijehe nam ne moze skinuti….Cime li se sve bave te businessman starlete 🤔👻😂…kako to, kako to🤣 #nusretbodrum #thebodrumedition #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #severina
A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 12, 2019 at 9:47am PDT


svetsvet
The post Mali Keba se baš dobro oženio! Pogledajte koliko je Seve para sad pukla na njega! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Keba se baš dobro “uvalio”: Evo koliko je Seve potrošila para na njega!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2019

Nije nikava tajna da pevačica Severina Kojić zarađuje mnogo više od supruga Igora Kojića.   S druge strane, Seve nema problem da troši novac na njega, pa ga je tako častila letovanjem koje košta neverovatnih 10.000 evra, otkriva Kurir. Naime, golupčići su pre pet dana otputovali u tursko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.