LOVA LEGLA NA RAČUN: Severina se vraća u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 18:32

LOVA LEGLA NA RAČUN: Severina se vraća u Partizan

Uskoro u Beogradu.

Fudbaler Partizana Ksander Severina (22), koji je u četvrtak samoinicijativno napustio klub iz Humske i otišao u Holandiju, vratiće se među crno-bele!

Kako Informer saznaje, Severina se u Beograd vraća sutra ili najkasnije u ponedeljak, a rukovodstvo nekadašnjeg prvaka države platio je sve što duguje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njemu i njegovom menadžeru.

Kako je ranije navedeno, Partizan je ostao dužan ofanzivcu sa ostrva Kurasao bonus u iznosu od 25.000 evra, a njegovom menadžeru proviziju u iznosu od 50.000 evra.

I bez pomoći Sverine, crno-beli su izvojvali pobedu na gostovanju u Surdilici (2:1) i zadržali lidersku poziciju na tabeli Superlige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.