Kratko je trajalo: Posle pet dana završen medeni mesec Severine i Igora Kojića

Izvor: Blic, 22.Jan.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratko je trajalo: Posle pet dana završen medeni mesec Severine i Igora Kojića

Nakon spekakularne svadbe, koja je dobila naziv "svadba veka", Severina i Igor Kojić rešili su da odu na medeni mesec, ne bi li se odmorili od mnogobrojnih obaveza koje su imali oko venčanja.

Pevačica i sportski menadžer odabrali su Dubai kako najpogodniju destinaciju za romantično putovanje, na koje su poveli i Severininog sina, Aleksandra.

Međutim, iako su mnogi očekivali da će poznati par provesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dve nedelje na medenom mesecu, Severina i Igor su u Dubaiju proveli svega pet dana.

Da su se Kojići vratili u Srbiju dokaz je i slika koju je Severinin frizer objavio na Fejsbuku, na kojoj pozira sa pevačicom.

Razlog brzog povratka je još uvek nepoznat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.