Knjiga o Titu za Severinu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjiga o Titu za Severinu

Sa dvadesetak dana zakašnjenja Severina Vučković je konačno u četvrtak uveče proslavila 39. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu. Obučena u seksepilnu belu haljinu slavljenica je držeći se za ruke sa verenikom Milanom Popovićem ušla u restoran, dok je on videvši okupljene novinare ispred kafane u pola glasa prokomentarisao:"E, baš ste nam vi sad trebali".

Međutim, to nije pokvarilo slavlje za više od 100 gostiju.

Slavljenica je najviše dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << raskošne bukete cveća, ali i neobične rođendanske poklone.

Tako joj je sociolog Dražen Lalić poklonio knjigu "Grk Zorba", slikar Dimitrije Popović svoju grafiku, a mladi kolega Luka Nižetić knjigu o Titu i lupu!

Od obožavalaca ona je dobila kartonskog Brusa Springstona u prirodnoj veličini.

Severina nije štedela na svojoj zabavi, pa su gosti uz raskošnu gozbu dobili bedževe sa duhovitim porukama, a zabavljali su ih Kemal Monteno, Mirna Košanin i zagrebačka grupa Kubismo.

Na bogatom švedskom stolu poslužena su najfinija jela - školjke, škampi, pohovani žablji bataci, a služila su se najskuplja vina i šampanjac.

Severina je za goste koji su slavili do jutra i nisu želeli da pripiti sednu za volan organizovala prenoćište u sobama u sklopu restorana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Koga je Seve izbacila sa rođendana?!

Izvor: Svet, 15.Maj.2011, 16:07

Seksepilna hrvatska pevačica Severina Vučković zvanično je proslavila 39. rođendan sa dvadesetak dana zakašnjenja. Proslavu je organizovao njen verenik Milan Popović i to u poznatom restoranu "Okrugljak" u Zagrebu. Severina se na proslavi pojavila u uskoj bež haljini koja je do najsitnijih detalja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.