Keba poštuje običaje: Slaviću Mladence umesto snajke i sina!

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba poštuje običaje: Slaviću Mladence umesto snajke i sina!

Dragan Kojić Keba kaže da će sa suprugom Oljom u utorak obeležiti praznik Mladence, iako bi to trebalo da urade Igor i Severina Kojić.

On je poznat po tome da se pridržava običaja, pa će, iako je Severina nedavno izjavila da nije čula za taj praznik, slaviti u njeno ime, iako to treba da rade parovi koji su venčani u prethodnih godinu dana.

Keba je, po svemu sudeći odlučio da umesto sina i snaje obeleži ovaj praznik, a da o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njih čak nije ni obavestio.

U domu Kojića na Bežanijskoj kosi, gde inače žive Igor i Severina, uveliko traju pripreme za utorak, kada će im se u slavlju pridružiti najbliži članovi porodice i prijatelji.

“Poziv je dobila i Severinina mama, dok će radosnom danu prisustvovati i pevačicin sin Aleksandar. Igor i Seve nisu uključeni u organizaciju, ali su još pre venčanja odlučili da poštuju i obeležavaju sve praznike, katoličke i pravoslavne. Keba voli običaje, tako da je pozvao porodicu i prijatelje, a o svemu samo obavestio sina i snajku. S obzirom na to da praznik pada u utorak, Seve bi trebalo da bude tu i dočeka goste “, kaže neimenovani izvor, a piše alo.rs.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Keba slavi Mladence bez Severine

Izvor: Blic, 21.Mar.2016, 13:21

Folk pevač Dragan Kojić Keba poznat je kao neko ko se pridržava pravoslavnih običaja, pa će, bez obzira na to što mu je snajka Severina katolkinja, proslaviti Mladence.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.