Izvor: Press, 14.Dec.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba odbio da se javi Đaniju na snimanju novogodišnjeg programa, zbog Severininih golih slika prekinuo svaki kontakt sa pevačem!

Dragan Kojić Keba nije hteo da se javi Radiši Trajkoviću Đaniju na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragana Markovića Palme, a sve zbog onoga što je Đani pričao na račun Severine Kojić i njenog porno-snimka sa jahte, te golih slika koje su završile u javnosti!
Kako kaže izvor, Keba i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Đani zbog njegovih komentara na račun Severine ne govore već dve godine!
“Radiša ne misli kad priča, pogotovo kad daje izjave. Novinari su ga pitali da komentariše Severinu i Igora, a on se po običaju našalio malo slobodnije na račun popularne srpske snajke. Nije mislio ništa strašno, ali to je ispalo tako. Kebu je to jako pogodilo jer se nije nadao da će Đani nagaziti njegovu porodicu pošto su bili bliski i poštovali su jedan drugog. Odjednom je zaćutao i nije želeo više nikakav kontakt s njim. Kad je Đani primetio da je Keba počeo da ga ignoriše, odmah je shvatio u čemu je stvar”, kaže izvor za Kurir i dodaje da je Đani hteo da se pomiri sa Kebom.
“Dugo ga je vijao da se izmire. Pošto Keba nije hteo ni da mu se javi, Đani mu se izvinjavao preko zajedničkih prijatelja, ali nije vredelo. Kojić zna da Đani nije zlonameran i da mu je jezik često brži od pameti, ali ipak nije mogao da pređe preko neukusnih pošalica na račun porodice, jer on Severinu bukvalno ne razdvaja od Igora i ćerke Nataše”, otkriva dobro obavešteni izvor.

Keba i Đani nakon svega su prisustvovali snimanju novogodišnjeg programa kod Palme, a u restoranu gde su sedeli delio ih je samo jedan sto. Prvo je stigao Đani, a nakon nepunih pola sata i Keba. Međutim, Kojić je samo prošao pored Trajkovića.
Na sve ovo, Đani kaže da veruje da će se Dragan odljutiti.
“Tu je Keba, video sam ga. On se naljutio na mene zbog Severine. Ja sam nešto pričao i eto… Glupost. Ništa nisam mislio ozbiljno, malo sam se našalio, a on je to ozbiljno shvatio. Šta da radim, nadam se da će ga proći. Ja ga stvarno volim, on je brat”, rekao je Radiša.
Podsetimo, Đani je nekoliko dana nakon Kebinog koncerta u Sava Centru pitao kada je njegov koncert, omašivši datum, što je verovatno dodatno razljutilo Kojića. No, kebi se ni Severina nije pojavila na koncertu, pa na Đanija i nema toliko velike razloge da se ljuti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.