Kaja dobila Severinin posao! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Nov.2011, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja dobila Severinin posao! (FOTO)

Pevačica je novo zaštitno lice hotela "Ramada Aquaworld Resort" iz Budimpešte.

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja od nedavno je zaštitno lice "Ramada Aquaworld Resort" hotela iz Budmipešte. Iako je prvobitno bilo predviđeno da to bude Severina, menadžment hotela je usled njene trudnoće odustao od plana i posao ponudio Katarini.

- Znamo koliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Severina popularna, ali beba je na putu pa verujemo da bi bila sprečena da obavlja aktivnosti zaštitnog lica našeg hotela, kaže PR menadžer hotela Zita Ovari.

Inače, Kaja je u više navrata boravila u ovom, inače omiljenom hotelu srpskih turista, a nedavno i sa svojim verenikom Džunior Džekom čiji prijatelj je jedan od vlasnika lanca Ramada Hotela.

Kaja: Ubrzo ću upoznati ćerku sa Džekom

Severina otkrila: Sin će se zvati Aleksandar Ivan!

Severinin salaš imaće bazen i teniski teren (FOTO)

Kaja i Džek su uživali u vratolomijama akva parka, u koji se vraćaju već narednog vikenda.

- Tačno je da sam dobila ponudu, i mogu vam reći da je jako primamljiva. Ugovor ću potpisati u narednih nekoliko dana nakon čega kreće njihova reklamna kampanja, kaže Kaja.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaja dobila Severinin posao!

Izvor: Svet, 16.Nov.2011

naslov: . Kaja dobila Severinin posao!. . . . excerpt: . Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja od nedavno je zaštitno lice Ramada Akvavorld rizort hotela iz Budmipešte. Iako je prvobitno bilo...

Nastavak na Svet...

Kaja dobila Severinin posao (Foto)

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2011

nbsp;Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja od nedavno je zaštitno lice Ramada Akvavorld rizort hotela iz Budmipešte. Iako je prvobitno bilo predviđeno da to bude Severina, menadžment hotela je usled njene trudnoće odustao od plana i posao ponudio Katarini.

Nastavak na Svet plus...

Kaja Ostojić postala zaštitno lice hotela u Budimpešti

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Nov.2011, 00:56

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja od nedavno je zaštitno lice Ramada Akquaworld Resort hotela iz Budimpešte. Iako je prvobitno bilo predviđeno da to bude Severina, menadžment hotela je zbog njene trudnoće odustao od plana i posao ponudio Katarini. -Znamo koliko je Severina popularna, ali beba...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.