Kada se ukusi poklope: One su bile sa istim frajerima!

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada se ukusi poklope: One su bile sa istim frajerima!

Poznato je da lepotice iz javnog života imaju sličan ukus kada su u pitanju destinacije za odmor, izbor garderobe, scenski performansi… Ali, neke su toliki ljubitelji istih stvari, da su čak i “šetale” iste frajere…

Dame sa naše javne scene se svojski trude da budu originalne i posebne, ali ne polazi im to za rukom baš uvek. Htele ne htele, ponekad se desi da obuku isti komad gardrobe, da se slično ošišaju i ofarabaju, da im pesme liče jedna na drugu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da jednostavno… Ljube istog muškarca!

Na prvi pogled voditeljka Katarina Šišmanović i pevačica Severina Vučković nemaju ništa zajedničko, ali ipak ima jedna osoba koja ih povezuje. To je upravo Severinin sadašnji verenik Milan Popović.

U njegovoj jahti, vilama i džentlmenstvu Katarina je uživala nekoliko meseci, ali ipak je on bio suđen drugoj. Dugonogu voditeljku, Milan je zamenio seksipilnom pevačicom, sa kojom ima i dete. Ovaj biznismen očigledno ima veliki šarm, jer dve opasne cice su “pale” na njega. Zadržala ga je ona koja je znala pravi način da to uradi!

Iako je Nataša Bekvalac pokušala na sve načine da sakrije vezu sa manekenom Vladimirom Vukasnovićem, to joj nije pošlo za rukom. Zato Ceca Raznatović zna kako se to radi!

Naime, iako su mediji i Cecu dovodili u vezu sa Vladom, njih dvoje nikad nisu snimljeni u “kritičnom” trenutku.

Gledajući ga u Survajveru, sa onim izvajanim mišićima i fizičkom kondicijom, nije ni čudo što su ove dve fatalne dame poželele ovog macana samo za sebe. Bar imaju sa čime da se pohvale, a bogami i on!

Dve atraktivne voditeljke i jedna pevačica su se “upecale” na šarm sada već javnosti poznatog Matije ĆorkovićaAna Nikolić je prva prošetala zgodnog biznismena, a posle je taj isti dospeo u rukeBiljane Obradović. Kada su ga one izgustirale, nastupila je Nikolina Pišek. Nema sumnje da bi ove tri lepotice imale mnogo tema za razgovor kada bi se kojim slučajem našle na zajedničkoj kafi.

Nije tajna da je bivši suprug Vesne Zmijanac upravo Miroljub Aranđelović Kemiš kojeg ponosno poslednje dve decenije pokazuje Zorica Brunclik. Njih dve su čak i “zaratile” zbog toga, dok se harmonikaš ne oglašava po tom pitanju. Jedna otišla, druga došla, a njih dve najbolje znaju čime ih je to ovaj korpulenti muzičar “oborio s nogu”.

Saša Popović je poznat kao čovek koji svoj posao obavlja besprekorno. Ali, očigledno ne zakazuje ni na drugim poljima, što je nedavno potvrdila i njegova supruga Suzana Jovanović. Verovatno bi se iZlata Petrović složila sa njom. Jeste da je kod nje Sale bio samo u prolazu, ali ipak, nečim je morao da je zainteresuje dve godine.

Mada, očigledno je da Suzani više pdgpvaraju Sašine “ponude”, jer im brak i dalje traje.

Maneken Mladen Radulović “protegao” se kroz postelju Seke Aleksić i Anabele Bukve. Iako obe danas izbegavaju da pričaju o vezi sa njim, ne mogu pobeći od činjenice da su obe iste usne ljubile. Ko zna da li baš na to pomisle kada se svaki put sretnu negde?! Šteta što se misli ne mogu čitati…

Vesna Đogani i Slađa Delibašić su prvo bile ljute supranice, a sada su drugarice. Jedna crna, duga plava, a samo Đole Đogani zna koja je prava. Obe ga oslovljavaju sa “moj Đole”, pa neka pametan proceni čiji je! Jedna ga volela, ali kako je i sama rekla, nije ga prebolela, druga ga voli i nikome ga ne da… Svi kod Đoleta na časove!

Kada se voditeljka Aleksandra Jeftanović razvela od Ognjena Kajganića, ovaj rukometaš je “odlepršao” u zagrljaj njene koleginice Marije Kilibarde. Osim o poslu, njih dve bi mogle da razmene iskustva i o istom bivšem. Ko zna da li bi tada letelo perje ili bi se slatko ismejale. Ali, u svakom slučaju, bilo bi zanimljivo…

I jare i pare kažu da ne može da ima niko. Ipak, njih dve su i to uspele. Sandra Meljničenko iAdriana Lima su dobile i Jareta i pare.

Davnih dana, košarkaša Marka Jarića je osvojila lepotica Sandra, ali nije im se dalo. Zato se svetskom top modelu posrećilo. Kada se uzme u obzir neosporni Jarićev šarm, a na to se doda i njegov proefesionalni uspeh, nije ni čudo što su ovakve dve cice dale svoje srce baš njemu.

I strancima nije strano delenje istih frajera. Priča koja je uzburkala javnost širom sveta svakako je ljubavni trio- Anđelina DžoliBred Pit i Dženifer Aniston. Luda od ljubavi i srećna u braku bila je Dženifer sa Bredom, dok svoje “prstiće nije umešala” fatalna Anđa.

Zavela ga i zadržala pored sebe i danas, a Anistonovoj je ostalo samo da kuka i živi od lepih uspomena. Da se ne lažemo, zbog lepotana poput Breda i sestra bi setri nož u leđa zabola. Zaista je šteta da ga ima samo jedna. Najbolje bi bilo kada bi ga obe imale po malo… Mada, ko zna, možda ga baš tako i imaju!

Dve Dženifer, a jedan Ben AflekDženifer Lopez je nosila i verenički prsten koji joj je Ben poklonio, ali do oltara se prošetao sa glumicom Dženifer Garner. Lepo kažu ljudi, dok se jednoj ne smrkne, drugoj ne svane. Svaka po malo, a njemu lepo!

Nikol Kidman je bila u braku sa Tom Kruzom, dok im se stavovi nisu počeli mimoilaziti. Potom je glumac “uplovio” u bračne vode sa glumicom Kejti Holms, ali i ta priča se nesalvno završila. Ipak, i njih dve mogu da se pohvale da su istog frajere svojim mužem zvale.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.