KO BI REKAO Evo šta Severina radi pre nego što izađe pred publiku

Izvor: Blic, 07.Avg.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO BI REKAO Evo šta Severina radi pre nego što izađe pred publiku

Pevačica je na bini puna energije, a ono što radi iza scene pred svaki koncert iznenadilo je mnoge.

Kako je poznata po energičnim nastupima, malo ko je očekivao da je pred svaki koncert Severina Kojić mirna i da provodi vreme na potpuno drugačiji način.

Naime, ona je na društvene mreže postavila video pred jedan nastup u kom vidimo kako se pomoli i prekrsti pre nego što izađe pred obožavatelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je iznenadilo veliki broj fanova vatrene Hrvatice.

Severina je, inače, nedavno prešla broj od 680.000 pratilaca na Instagramu, čime je postala jedna od najpraćenijih javnih ličnosti u regionu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Severina radi pre nego što izađe pred publiku?!

Izvor: Prva.rs, 07.Avg.2017

Poznata Splićanka je pred jedan nastup izgovorila par reči, mahnula stotinama hiljada fanova koji je prate na Instagramu, a potom se prekrstila.. Da li je to nešto što praktikuje pred svaki izlazak na scenu, ne znamo, ali pogledajte kako je to izgledalo ovog puta.. . Pratite nas i na Viberu!​

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.