KAKVA JE ONA PEVAČICA? Naša ZVEZDA žestoko isprozivala Severinu!

Izvor: Svet, 02.Jan.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA JE ONA PEVAČICA? Naša ZVEZDA žestoko isprozivala Severinu!

Tijana Dapčević jedna je od onih koji znaju nekog dobro da isprozivaju, a da u isto vreme o toj osobi ne kažu ništa ružno. To je bio slučaj nedavno kada su je pitali šta misli o koleginici Severini.

“Jel Severina završila Muzičku akademiju? Nije? Pa kako onda može da bude moja koleginica? Imam divno mišljenje o njoj, ona je jedinstvena žena kojoj veruješ na svaki zarez, na svaki uzvičnik koji izgovori. Naravno, nije neka pevačica, nije Vitni Hjuston ili Maraja Keri ili nešto slično tome, ali joj veruješ. Ona nije pevačica već zabavljač”, rekla je Tijana za Blic.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ona NIJE PEVAČICA, niti moja koleginica - Popularna pevačica isprozivala Severinu Kojić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2018

Ovu uvredu joj neće zaboraviti!..Iako godinama unazad uživa veliku popularnost publike u regionu, pop pevačica Severina Kojić s vremena na vreme dobija kritike na račun svojih glasovnih mogućnosti, o čemu su do sada njene kolege šuškale po estradnim kuloarima, a onda se jedna pevačica usudila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.