Jelena Rozga otvorila dušu!

Izvor: Poznati.info, 03.Mar.2012, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga otvorila dušu!

Dok neki mediji po ko zna koji put nagađaju o venčanju Severine i Milana Popovića, Jelena Rozga razbija iluzije o njihovoj svađi. Kraljica i princeza estrade nikad nisu bile u boljim odnosima! “Poslala sam joj poruku. Jedva čekam da vidim malog sinčića Aleksandra.” – kaže Rozga.

Otkad je uspela s Bižuterijom i postala jedna od najbolje plaćenih pevačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Jelenu neki pokušavaju posvađati s koleginicama, ali je i okarakterisati kao umetnicu niže klase. Situacije s prošlogodišnjeg Porina, u kojoj se većina estradnjaka ponašala kao da Jelena uopšte ne postoji, još se uvek seća. “Ne zamaram se, radim predivan posao s predivnim ljudima. Za ono što pročitaš, treba biti malo jači. Ja nisam toliko jaka, to me ubije.” – otvorila je dušu popularna pevačica.

Jelena Rozga

Izvor: RTL

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Jelena Rozga: Jedva čekam da vidim Severininog sina!

Izvor: Svet, 03.Mar.2012

Dok neki mediji po ko zna koji put nagađaju o venčanju Severine i Milana Popovića, Jelena Rozga razbija iluzije o navodnoj svađi između nje i Seve. Kraljica i princeza hrvatske estrade nikad nisu bile u boljim odnosima! 'Poslala sam joj poruku. Jedva čekam da vidim malog sinčića Aleksandra',...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.