Izvor: Blic, 04.Feb.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUČE U POLICIJI, DANAS... Severina i Igor napustili Srbiju, evo gde su se sklonili

Pevačica Severina i njen suprug Igor Kojić napustili su Srbiju i sklonili se u Ameriku. Podsetimo, oni su juče dali iskaz u UKP Novi Beograd zbog objavljivanja fotografija na kojima je Aleksadar, sin Milana Popovića i Severine, obnažen.

Igor Kojić se pohvalio fotografijom iz Los Anđelesa na kojoj se on i njegova supruga ljube. U opisu je napisao "Ljubav u Los Anđelesu". Nekoliko sati ranije, Severija je podelila video iz aviona.

Koliko juče, Igor i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Severina su u bili na prvom saslušanju u Upravi kriminalističke policije nakon što ih je Milan Popović tužio zbog toga što je Igor na svom profilu objavljivao fotografije njegovog i Severininog sina na kojima je petogodišnji dečak bez odeće. Posle saslušanja, pevačica i njen suprug su dali skandalozne izjave okupljenim medijima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle saslušanja u policiji, Igor i Severina napustili Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2017

Samo dan pošto su saslušani u beogradskoj policiji zbog objavljivanja obnaženih fotografija malenog Aleksandra, Severina i Igor Kojić zapalili su u Ameriku!..A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on Feb 4, 2017 at 8:01am PST..Igor Kojić se pohvalio fotografijom iz Los Anđelesa na kojoj se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.